Over ons


Groot in valbeveiliging op hoogte

Dakveiligheid Nederland is specialist in de verhuur en verkoop van tijdelijke dakrandbeveiliging voor platte daken. Zelf ook begonnen als dakdekkers, merkten we al snel dat veiligheid bij werken op hoogte essentieel is. Goede dakbeveiliging voorkomt valgevaar. Maar hoe weet u zeker dat uw beveiliging aan alle eisen voldoet? Dat het eenvoudig te monteren is? En dat u er niet te veel voor betaalt? Bij Dakveiligheid Nederland huurt of koopt u gecertificeerde dakrandbeveiliging die de juiste veiligheid biedt.
 

Dakrandbeveiliging is onze expertise

Het aanleggen van dakrandbeveiliging is een vak apart. Zeker als werken op hoogte niet uw dagelijkse bezigheid is. Het dakrelingsysteem moet voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en moet natuurlijk optimale veiligheid bieden. Wij maken het u graag gemakkelijker. Goedkoper ook. Bij ons maakt u zelf de keuze tussen dakrandbeveiliging huren of kopen. Altijd tegen een scherpe prijs en met hekwerk dat voldoet aan alle normen.

Dakveiligheid Nederland is er voor iedereen die op hoogte werkt en daarbij veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Onze klanten variëren van dakdekkers tot loodgieters. En van woningbouwverenigingen tot evenementenbureaus. Met ons gesloten dakrelingsysteem van Alprokon maakt u van uw volledige dak een veilige zone!

 

passie voor veiligheid en kwaliteit, gecombineerd met een perfecte service en een klantgerichte dienstverlening.

 

Ons verhaal

Wij zijn zelf begonnen als dakdekkers, maar zijn al snel van dakveiligheid onze expertise gaan maken. We merkten dat het voor onder meer dakdekkers niet eenvoudig is om snel passende dakreling te regelen. En om daarbij zeker te zijn dat alles gekeurd en volkomen veilig is. Dat móest anders, vonden wij.

Het mooiste aan ons werk? Dat we door het hele land werken, een belangrijke bijdrage leveren aan veiligheid en op die manier veel organisaties op weg helpen met onze kennis en ervaring. Zo maken we werken op hoogte samen veilig. Op een eenvoudige, goed geprijsde en vooral veilige manier.

Het verhuren en verkopen van dakrandbeveiliging is voor ons geen bijzaak, maar onze kernactiviteit. Daardoor beschikken we over goede materialen en hebben we de juiste kennis in huis. Daarnaast kennen we de wet- en regelgeving en weten we wat nodig is om het volgens de voorschriften te plaatsen. De veiligheid van uw medewerkers op het dak is onze expertise. Al jarenlang. Dat merkt u aan onze gewoon goede service – in heel Nederland.
 

Voor tijdelijke verhuur en verkoop van dakrandbeveiliging

Bij ons is de keuze aan u: wilt u dakrandbeveiliging voor een plat dak kopen of huren? We zijn er namelijk ook voor de tijdelijke verhuur van dakrandbeveiliging. Zo zit u niet meteen vast aan een eigen hekwerk als u alleen een enkele keer dakrandbeveiliging nodig heeft. Bovendien weet u zeker dat het hekwerk is gekeurd en heeft u er geen omkijken naar. Zelfs de montage kunnen we u uit handen nemen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van Alprokon Dakreling®. U krijgt er een duidelijke montagehandleiding bij en hebt met onze dakrandbeveiliging een compact en eenvoudig te (de)monteren hekwerk in huis, dat u steeds opnieuw kunt gebruiken.

Heeft u een dakveiligheidssysteem staan en wilt u dat juist inruilen of verkopen? Ook daarvoor zit u bij ons goed.
 

Goedgekeurde en gecertificeerde dakrandbeveiliging

Kiest u voor Dakveiligheid Nederland? Dan weet u zeker dat uw dakveiligheidssysteem aan alle eisen voldoet. We werken met de dakreling van Alprokon: de meest verkochte dakrandbeveiliging voor een plat dak. Het systeem is snel te monteren op elk type plat dak en is vrij opgelegd, waardoor er niet voor geboord hoeft te worden in de dakbedekking.

Onze dakrandbeveiliging voor een plat dak is goedgekeurd volgens de Europese normen (NEN-EN 13374:2013 en A1:2019 EN). Het voldoet aan de veiligheidseisen en wordt door een ervaren keurmeester regelmatig gecontroleerd en gekeurd. 
 

Waarom hekwerk van Dakveiligheid Nederland?

  • De meest veilige, eenvoudige en flexibele oplossing voor valbeveiliging
  • Maak van het hele dak een veilige zone
  • Gecertificeerd en voldoet aan alle normen
  • Gemakkelijk te (de)monteren (ook montage door ons mogelijk)
  • Geschikt voor alle platte daken
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Uiterst stabiel en krachtig
 

 Wij maken werken op hoogte veilig. Op een eenvoudige, goed geprijsde én veilige manier.

Advies over passende dakrandbeveiliging?

Wilt u advies over het huren van dakrandbeveiliging? Neem contact op met onze veiligheidsadviseurs voor advies op maat.